PIEROGI
PIEROGI Z MIĘSEM I KAPUSTĄ
z okrasą
13.00
PIEROGI Z GRZYBAMI I KAPUSTĄ
z okrasą
13.00
PIEROGI RUSKIE
z okrasą
13.00
PIEROGI SZREKA
z nadzieniem serowo-ziemniaczanym, cebulką i szpinakiem, z okrasą
13.00
PIEROGI Z PIECA Z KURCZAKIEM
nadziewane kurczakiem, warzywami, serem mozzarella, podawane z surówką i sosami
16.00
PLACKI ZIEMNIACZANE
z cukrem lub śmietaną
10.00
PLACKI ZIEMNIACZANE
w sosie pieczarkowym
14.00
PLACKI ZIEMNIACZANE
z pomidorami i mozzarellą
15.00
PLACEK W SOSIE BOLOŃSKIM
mięso wieprzowe mielone, sos pomidorowo-warzywno-ziołowy, zestaw surówek
22.00
PLACEK PO STAROPOLSKU
mięso gulaszowe, cebula, pieczarki, ogórek kiszony, sos pieczeniowy, zestaw surówek
24.00